Whiplash

Renée Cool

Mijn verhaal

Mijn leven in volle vaart

Werken, reizen, gezellige dingen doen, trainingen volgen, anderen helpen gaven voldoening. Tot dat...,

Whiplash tijd

Voor dat ik een aanrijding kreeg, had het universum mij al een waarschuwing gegeven. Een klein duwtje tegen de achterbumper...Een paar maanden later reed een busje schuin achter op mijn auto. Ineens had ik heel veel tijd voor mijzelf. Alle tijd om mij met mijzelf bezig te houden hoe om te gaan met de ontstane situatie. Na 10 dagen draaide de hele wereld om mij heen.

Heel jezelf, wees zielsgelukkig

Een lange reis van heling, zelfontdekking, van  snoeien en groeien. Ik kwam er achter dat ik eigenlijk best wel wat zelfoordelen had. Een beetje teveel  perfectionisme en te weinig zelfliefde.

Ik heb inmiddels geleerd met mildheid naar mijzelf te kijken en een stuk blijer met mijzelf te zijn.

Mijn kennis en ervaring met whiplash zet ik graag in om anderen te helpen.

Hoe kan ik je helpen

Alles heeft een ziel. Jij hebt een ziel, een orgaan heeft een ziel, een bloem, een boom, maar ook deze website.  Jouw ziel is een lichtwezen, die je kunt gaan inzetten om jouw leven te veranderen.  Daarmee neem je tegelijk verantwoording voor je eigen situatie. Elke kleine stap voorwaarts draagt bij aan je herstel. Jij bepaalt het tempo en wat binnen je mogelijkheden ligt. Dat kan ook inhouden je eigen grenzen verleggen om te ervaren wat mogelijk is. Het is ook het leren vertrouwen dat het leven met vreugde door je heen mag stromen.

Lees hieronder een paar voorbeelden waarvoor je welkom bent. Afspraken kunnen ook per telefoon of skype. Wil je meer weten wat in jouw situatie mogelijk is, neem dan contact op.

Services

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

Sound healing

Zielenzang is het lied van mijn ziel voor jou. Ik stem mij af op jou en laat een zee van klanken door mij heen komen. De frequentie en vibratie van de zielenzang bevordert de energiestroom in het lichaam. Het herstellend vermogen van jouw lichaam wordt hierdoor aangesproken.

Compassion blessing

Ontvang een compassion blessings. Ervaar de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Liefde heelt alle blokkades en verhoogt de positieve informatie in jou om negatieve informatie van blokkades te veranderen. Dit kan ook op afstand ontvangen worden.

© 2019 Yes I Am