top of page

Unieke workshop met Master ShaMaster Sha, een Tao-grootmeester en spirituele leraar, leidt een zeldzaam evenement – ‘Master Sha's Transformative Hours’. Dit is een drie uur durende bijeenkomst met oude wijsheden en krachtige Tao-technologieën die je gezondheid, relaties en algeheel gevoel van welzijn kunnen verbeteren en transformeren.


Deze online bijeenkomst is op woensdag 26 juli van 20.00 – 23.00 uur. De voertaal is Engels, je kunt echter ook de Nederlandse vertaling volgen.


Dit is wat je kunt verwachten

Toegang tot 5000 jaar oude wijsheid die positieve verschuivingen in je leven kan creëren.

  1. Praktische tools die je moeiteloos in je dagelijkse routine integreert

  2. De kans om energetische aspecten van jezelf te ontwikkelen voor meer welzijn

  3. Ontvang een Tao lichtoverdracht.


Tao lichtoverdracht

Onze persoonlijke ervaring met dit soort speciale evenementen is dat er werkelijk een verandering optreedt. Je ontvangt een krachtige Tao lichtoverdracht Grootste Vergeving voor je gezondheid (fysiek, emotioneel of mentaal) of een relatie-uitdaging (waarde CAD 700,-). Deze lichtoverdracht lost blokkades op en ondersteunt je transformatieproces. Het succes zit in het regelmatig oefenen met deze Tao lichtoverdracht, net zoals bijvoorbeeld regelmatig mediteren.


De kosten zijn slechts CAD 96 (€ 68,-.) Na je registratie ontvang je de deelnamelink.

Registreren doe je hier: https://tidd.ly/3Q9qP5t

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wow, zaterdag 25 maart 2023 met 1000 vrouwen in het AFAS theater in Leusden Love Peace Harmony en meer voor de Wereldvrede gezongen : ALL WE ARE SAYING GIVE PEACE A CHANCE!

bottom of page