top of page

Tao Sacred Ancient WisdomDr. & Master Sha start dit weekend samen met de topleraar Allan Chuck een 5 weken durend online programma: Tao Sacred Ancient Wisdom. Ontvang oude en nieuwe Tao wijsheid voor transformatie van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen.

De missie van Dr. & Master Sha is om eeuwenoude en gewijde wijsheid van de Tao met iedereen te delen. We nodigen je van harte uit om met een open hart deel te nemen om die diepgaande oude wijsheden samen met nieuwe technologieën (Tao kalligrafie, Tao Song en Tao water) te ontvangen. De wijsheid die je tijdens dit programma gaat leren is voor iedereen. En… je leert hoe je dat in praktijk kunt brengen.

Doe dit weekend mee op 8 en 9 juli van 16.00 uur tot ongeveer 23.00 uur (hou er rekening mee dat de eindtijd later kan zijn). Aansluitend neem je 5 weken lang op zondag deel aan vervolglessen van 18.30 tot 20.30 uur. Je ontvangt bij deelname ook een permanente krachtige Tao lichtoverdracht als extra versterking en bekrachtiging voor jouw transformatie.


Je kunt een en ander ook in het Nederlands volgen en de sessies worden opgenomen en zijn, onder voorbehoud, een maand terug te kijken. Je deelname aan deze tweedaagse workshop, 5 vervolglessen en een permanente Tao lichtoverdracht is CAD$ 350 (ongeveer €245).

Doe je mee? Registreer je dan via onze Yes I Am partnerschap link met Dr. & Master Sha

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wow, zaterdag 25 maart 2023 met 1000 vrouwen in het AFAS theater in Leusden Love Peace Harmony en meer voor de Wereldvrede gezongen : ALL WE ARE SAYING GIVE PEACE A CHANCE!

bottom of page