top of page

Introductie over de wonderen van Guan Yin

Bijgewerkt op: 19 apr.
Workshop over de wonderen van Kuan Yin op vrijdag 21 april, 20.00 - 23.00 uur


Ervaar de helende frequenties van Kuan Yin tijdens deze nieuwe door Dr. & Master Sha geleide bijeenkomst. Kom meer te weten over de mantra die wonderen creëert, luister naar buitengewone healing verhalen van mensen die het onmogelijke hebben getransformeerd en ervaar een van deze wonderbaarlijke blessings zelf.


Als onderdeel van je registratie ontvang je ook een "Kuan Yin Liefde" Gouden Lichtbal Gouden Vloeistof Bron (ter waarde van $ 500)! Dit is een krachtige spirituele overdracht om je te helpen contact met Kuan Yin op het hoogste niveau te maken.


Wil je deelnemen aan deze workshop, klik dan hier om je aan te registreren.


We kijken ernaar uit om je daar te zien!


Renée en Berend


*********


Yes I Am is blij je te laten weten dat op woensdag 19 april van 16.00 -18.00 uur Dr. en Master Sha een speciale gratis introductie workshop houdt over de wonderen van Kuan Yin.

Als oprichter van het Kuan Yin Lineage Holder-programma wil Master Sha graag dat elke deelnemer Kuan Yin leert kennen en haar blessings ontvangt.


Wie is Kuan Yin

● Kuan Yin staat bekend als de “bodhisattva van compassie”.

● Haar volledige naam is Kuan Shi Yin - wat betekent: "iemand die de stemmen van het lijden in de wereld observeert en hoort."

● Kuan Yin is een van de meest gerenommeerde bodhisattva's ter wereld. Ze bereikte miljoenen jaren geleden het niveau van Boeddha, maar deed de gelofte om alle mensen te verlichten. Als er één mens is die niet verlicht is, zal ze de term 'Boeddha' niet gebruiken. Dit is haar nederigheid.

● Kuan Yin's compassie en bewogenheid zijn zeer bekend bij zieken en behoeftigen. Er zijn talloze hartverwarmende verhalen door de geschiedenis heen van degenen die haar in tijden van nood hebben aangeroepen om hun gezondheid te herstellen, hun leven te redden en meer.

● Haar mantra, Da Bei Zhou, betekent 'grootste gewijde compassie'. Het zijn de namen van 87 boeddha's en bodhisattva's. Elk van hen heeft een ongelooflijke kracht om al het leven te helen, te transformeren en te verlichten, inclusief gezondheid, relaties, financiën en de spirituele reis.

In feite chanten wereldwijd miljoenen mensen de Da Bei Zhou om Kuan Yin's helende wonderen te ontvangen.


Tijdens de gratis introductiesessie van woensdag leer je Kuan Yin beter kennen en ervaar je de kracht van het chanten van de Da Bei Zhou uit de eerste hand! Er zijn honderden buitengewone getuigenissen van mensen die de kracht van de Da Bei Zhou hebben ervaren.

Van het helen van levensbedreigende aandoeningen tot het "onmogelijke" mogelijk maken, de Da Bei Zhou is een mantra die door iedereen en overal kan worden gebruikt om de kracht van Kuan Yin aan te roepen.


Als Kuan Yin Lineage houder nodigen we je uit om met Master Sha mee te doen aan deze 2 uur durende gratis introductie workshop over de wonderen van Kuan Yin!


Dit is een zeldzame kans om Kuan Yin's duizend ogen, duizend handen blessing te ontvangen van Dr. & Master Sha zelf. Nodig je familie en vrienden uit om mee te doen en ontvang ook de krachtige blessings!


Klik hier om je aan te melden voor de gratis introductie sessie

woensdag 19 april om 16.00-18.00 uur3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wow, zaterdag 25 maart 2023 met 1000 vrouwen in het AFAS theater in Leusden Love Peace Harmony en meer voor de Wereldvrede gezongen : ALL WE ARE SAYING GIVE PEACE A CHANCE!

bottom of page